Carters kreditkortlogin, betaling og kundeservice (2024)

Carters kreditkort er nichespecifikke og vil på denne måde være værdifulde for personer, der elsker at lede efter børnetøj og legetøj. Kreditkortet er begrænset med hensyn til brug og kan kun bruges i eksplicitte butikker, for eksempel Skip Hop, Carters og OshKosh B'gosh; ovenstående på trods af Comenity Capital Bank-betalingskortet kan overvåges effektivt gennem Carters bærbare applikation, som er meget kraftfuld, især med hensyn til at følge køb og opnå belønninger. FraRealWealthBusiness, vil du lære om kreditkortværktøjer. Hvis du kan lide at vide om det, kan du besøge.

Indholdsfortegnelse

Carters kreditkort : registrering, login, betaling og kundeservice

Carters kreditkortlogin, betaling og kundeservice (1)

Påberåbelse Carters kreditkort trækker i to eller tre fordele; den første er, at du får det primære mål om adgang til butikkens bedste tilbud og lejligheder. Og overraskende nok er det bedre, at kortindehavere får lov til at shoppe timer hurtigere end tidligere forskellige kunder, der ikke har butikkens kreditkort. Du kan gå igennemsmartbusiness dagligt og lær mere om fordelene ved at bruge Carters kreditkort.

Desuden, hvor meget indkøb af børnetøj er blevet begrænset til kun tre butikker, har kortholdere gennem vognmændene Visa Sign In fået frihed til at gøre deres indkøb enten på nettet eller ved faktisk at besøge butikken.

Trin-for-trin instruktioner til registrering af dit Carters kreditkort

At tilmelde sig Carters kreditkort er meget ligetil, og interesserede kunder vil derfor; skal du besøge myndigheden Carters websted, d.comenity.net/ac/carters/public/home og derefter, på det tidspunkt, klik på registrer nu et valg. Kortholdere vil derefter på det tidspunkt indtaste deres Visa-nummer, deres postdistrikt eller postnummer og derefter de sidste fire cifre i deres SSN. De vil så, på det tidspunkt, klikke for at finde mig-fremhævningen for at oprette en anden konto.

Den frugtbare opfyldelse af ovenstående cyklus giver kortholderen frihed til at logge ind på platformen og håndtere deres rekord fra de forskellige slags gadgets. Online optagelse af Carter's Visa åbner kortholdere for en masse fordele, hvor den vigtigste er at ansøge om advarsler om beskeder, advarsler fra beskeder, enkel udførelse af udvekslingsaktiviteterne og gennemgang af FICO-score uden omkostninger.

Carters Kreditkort login

For at logge ind på din Carters Visa-konto skal du gå til Https://d.comenity.net/ac/foundation/public/home. Kortholderen vil derefter, på det tidspunkt, indtaste deres brugernavn og hemmelige sætning, og derefter, på det tidspunkt, afkrydse "husk mig"-valget for at gøre det nemt at logge ind igen, især forudsat at aktiviteterne udføres på afstand . Klienten vil derefter trykke på login-knappen for at fortsætte til deres registrering.

Carters kreditkortbetaling

Comenity Capital Bank har givet sine kunder to teknikker til at afregne deres regninger, og de kan på denne måde gøre det enten på nettet eller via telefonen. Den webbaserede afbetalingsproces kræver Carters kreditkort login-processen for at betalingerne kan foretages, og i betragtning af, at kunder er begrænset til antallet af butikker, hvor de kan foretage deres køb, er cyklussen ligetil og hurtig.

Det efterfølgende trin er ved at tage stilling til en beslu*tning ved at bruge det nummer, der er blevet distribueret bag på Carters kreditkort. Kunder, der derfor virkelig kan lide at tage stilling til beslu*tningen, vil bruge numrene 1-877-321-8509; et tilsvarende antal kan ligeledes bruges til at nå frem til kundeservice for spørgsmål vedrørende Carters kreditkortkonto.

Den mest effektive metode til at nulstille din Carters Visa-adgangskode

Genoprettelse af login-adgangskode kræver, at kortholderen først finder den region, hvorfra de kan genvinde deres login-akkrediteringer, hvilket er under Carters kreditkortlogin-højdepunkt. Det er vigtigt at bemærke, at du i første omgang skal foretage den webbaserede tegnbekræftelse, hvor du indtaster dine registreringsdata.

De nødvendige data er dit ID, postnummeret og de sidste fire cifre i dit SSN; kortholderen vil så på det tidspunkt trykke på knappen for at finde sin post, når de har afslu*ttet. Comenity Capital bank vil så på det tidspunkt garantere, at du kan gendanne dine Carters kreditkortlogindata gennem de givne trin på skærmen.

Forskellige fordele ved at bruge Carters kreditkort

Rewards-Carters kreditkort trækker op til to point for hver dollar brugt på køb, og kortholdere, der foretager erhvervelse af op til $10, kan erhverve op til 150 point. Præmierne kan så bruges til at foretage flere køb i butikken.

Første købsrabat

Comenity Capital bank er meget liberal og forsøger at omfavne alle deres nye kunder, så for de nye kortindehavere vil de få kompensation for deres mest specielle køb. Så det sekund, de forårsager et køb i de relevante butikker med kortene, får de op til 25% rabat.

Hvordan logger man på Carters kreditkort?

Lad os nu begynde med denne hjælper og se på teknikkerne til Carters kreditkortlogin online. De er som nævnt nedenfor. Husk altid ethvert skridt hen imod at logge ind på Carters kreditkort; læs dette trin nedenfor.

  • Trin 1: Besøg først myndighedssiden for Carters kreditkort eller klik på denne forbindelse [https://c.comenity.net/ac/carters/public/home].
  • Trin 2: Efter at have besøgt Carters login-landingsside, klik på Log ind.
  • Trin 3: Indtast derefter Carters kreditkortbrugernavn og adgangskode.
  • Trin 4: Når du har afslu*ttet Carters kreditkortlogin, klik på Log ind.
  • Trin 5: Du logger effektivt ind på Carters kreditkort onlineportal.

Hvad skal du gøre, hvis du glemmer Carters kreditkortbrugernavn/adgangskode?

  • Trin 1: Besøg først myndighedssiden for Carters kreditkort eller klik på denne forbindelse [https://c.comenity.net/ac/carters/public/home].
  • Trin 2: Efter at have besøgt Carters kreditkort-destinationsside, klik på Log ind.
  • Trin 3: Efter det snap på Glemt brugernavn/adgangskode?
  • Trin 5: Efter udfyldning skal du i alle detaljer klikke på Find min konto.

I kølvandet på at gennemlæse ovenstående fremskridt, vil jeg virkelig tro, at du hurtigt kan glemme Carters kreditkortbrugernavn/adgangskode online.

Hvordan registrerer man Carters kreditkort online?

  • Trin 1: Besøg først myndighedssiden for Carters kreditkort eller klik på denne forbindelse [https://c.comenity.net/ac/carters/public/home].
  • Trin 2: Efter at have besøgt Carters kreditkort-destinationsside, klik på Log ind.
  • Trin 3: Efter det snap på Registrer nu.
  • Trin 4: Indtast derefter Carters kreditkortnummer, postnummer og sidste 4 cifre i deres SS-nummer.
  • Trin 5: Når du har udfyldt alle detaljer, skal du klikke på Find min konto.

Fordele ved Carters kreditkort

  • GRATIS FRAGT hver dag, når du bruger Carter's® kreditkort.
  • DOBBELT POINT ved hvert køb, der skal anskaffes, kompenserer betydeligt hurtigere
  • GLÆDELIGERE FØDSELSDAGE med et uventet fødselsdagstilbud til dit barn konsekvent
  • ANVEND BEMÆRKNINGER få $10 for hver 150 indkøbte fokus
  • SNEAK PEEKS lader dig søge efter unikke lejligheder tidligt.
  • Yderligere OVERRASKELSER med elite ekstra pladser og reservemidler tilbud til kortindivider
  • DU VÆLGER BONUSDAGE for at vælge 3 dage hvert år (alle dage!) for 3X pladser

$1=3 point

Trin-for-trin instruktioner til at betale Carters kreditkortbetaling online

Dette er måden at betale en Carters kreditkortregning på:

  • Online: Du skal blot logge ind på dit Carters kreditkort online-registrering for at foretage en rate og håndtere din konto.
  • På telefon: Ring til Carters kreditkort-klientsupport på 1-888-782-9548 og følg vejledningen for at foretage en rate.
  • Via Mail: Send din check eller kontantanmodning til det medfølgende sted:
  • Carters kreditkort
  • PO Box 659820
  • San Antonio, TX 78265.

Den mest effektive metode til at betale Carters kreditkortbetaling via telefonen

Ring til kundesupportnummeret for dit kort for at betale en rate på Carters kreditkort via telefon:

Carters kreditkort giver dig desuden mulighed for at betale Visa-udvekslinger via telefon for ingenting. For at foretage en betaling via telefonen skal du samle Visas nummer sammen med dit bankkontonummer samt dit CPR-nummer.

Trin-for-trin instruktioner til at betale Carters kreditkortbetaling med post

Der er ligeledes mulighed for at sende Carters kreditkortbetaling. Foretag din rate med en postanvisning eller kontantanmodning til et beløb, der er afgørende for dit skyldige beløb. Betalingen skal være ledsaget af betalingskuponen på din regnings artikulation eller sammensætte dit postnummer på checken. Send checken til det sted, der er relateret til dit betalingskort.

For Carters kreditkortbetalingsadresse:

  • Carters kreditkort
  • PO Box 659820
  • San Antonio, TX 78265.

Sådan betaler du Carters kreditkortbetaling ved hjælp af EasyPay

Endnu en metode til at lave en webbaseret rate er gennem Comenitys EasyPay, som ikke forventer, at du tilmelder dig eller logger ind. Dette er måden at bruge det på:

  1. Vælg "EasyPay" på vimpelen placeret på det højeste punkt på online-kontoens login-side.
  2. Scan QR-koden, der er husket for din måned-til-måned proklamation, eller indtast dit postnummer, postnummer og de sidste fire cifre i dit CPR-nummer.
  3. Klik på "Find min konto".
  4. Følg vejledningen på skærmen for at afslu*tte din rate.

Bemærk, at du skal indtaste dine økonomiske saldodata, hver gang du bruger EasyPay. Rammen gemmer ikke dine data. Du har desuden ikke valget mellem at ændre eller stoppe afdrag, du foretager gennem EasyPay.

Carters kreditkort kundeservice

  • Carters kreditkorttelefonnummer at ringe til er 888-782-9548.

Konklusion

Carters kreditkort ser ikke ud til, at det giver en masse pengeforpligtelser, men husker alligevel, at for at du kan foretage køb, skal du have mulighed for at betale, hvilket så på det tidspunkt kræver begrænsninger for folk, der kan besidde kortet.

Den potentielle Carters-kreditkortindehaver skal på denne måde være 18 år eller derover, have et legitimt ID, som sandsynligvis er givet af den offentlige myndighed, og et væsentligt udgifts-id-nummer, for eksempel SSN eller SIN-nummeret. I sidste ende bør kortholdere oplyse en væsentlig vejadresse, komplet med et ekstraordinært vejnummer og ikke PO-typen.

Carters kreditkortlogin, betaling og kundeservice (2)

Kara Clayton

  • Hjemmeside

Kara Clayton er freelanceskribent af profession og er også web-entusiast, naturelsker, fotograf, rejsefreak, musikelsker og fitnessfreak af hobby. Hun har taget sin eksamen i engelsk litteratur og sin efteruddannelse i journalistik og massekommunikation. Hun er forelsket i sit erhverv med at kuratere artikler om forskellige nicher som sundhed, mode, finans, livsstil, teknologi, forretning og hendes USP er hendes enkle, men tiltalende skrivestil.

Carters kreditkortlogin, betaling og kundeservice (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 5874

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.